Het HeerenHuis
Spilsluizen 9
9712 NR Groningen
Tel: 050-3120438
Email: info@hetheerenhuis.com

Hunted Groningen

Je bent ontsnapt uit de gevangenis en nu.. direct een grote slag slaan in het centrum van Groningen natuurlijk! Dit is echter gemakkelijker gezegd dan gedaan, want de premiejagers liggen op de loer. Met deze tabletgame kruip je in de huid van zowel een crimineel als een jager. De rollen worden halverwege namelijk omgedraaid. Wie verzint de beste tactiek en wie toont de meeste lef?

 

In teamverband gaan jullie de strijd met elkaar aan. Elk team van 3 tot 5 spelers wordt voorzien van een GPS tablet, waarop u een plattegrond van de stad, de kluizen en de personages ziet. De jagers zetten alles op alles om de criminelen op te sporen.

 

De prooien dienen uit handen van de jagers te blijven en tegelijkertijd zoveel mogelijk kluizen te kraken. Wanneer ze een kluis kraken gaat het alarm echter af en wordt hun positie gedeeld. Wegwezen!  Het wordt een spannend kat-en-muisspel.

 

Probeer samen met jouw teamgenoten zoveel mogelijk geld te verzamelen en wie weet wordt je wel de beste hunter óf het grootste criminele meesterbrein van de dag?! Onder het genot van een welverdiend drankje worden de winnaars bekendgemaakt. Niet is zeker tot het einde!

 

Hunted Groningen arrangement:
Tijdsduur: 2,5 uur
Aantal personen: vanaf 10 personen

  • Ontvangst bij Het HeerenHuis met koffie/thee
  • Spel, inclusief enthousiaste spelbegeleiding en 1 tablet per team 
  • Prijsuitreiking bij Het HeerenHuis met een drankje en een bitterbal

Prijs: € 32,50,- per persoon inclusief BTW


Uitbreidingsmogelijkheden:
Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop:
Hunted Groningen arrangement inclusief lunch: vanaf € 47,- per persoon
Hunted Groningen arrangement inclusief 3gangendiner: vanaf € 56,- per persoon 

 

Informeer naar de mogelijkheden via: info (@) hetheerenhuis.com of 050-3120438, of klik hier om contact met ons op te nemen.